fbpx

Eurooppalaista laatua
vuodesta 1979

 

Taustaa

GCAesthetics on Euroopan suurin rintaimplantti valmistaja. Laadun takaamiseksi Nagor-implanttien jatkuvaan ja yksityiskohtaiseen kehittämiseen on panostettu jo 40-vuotta.

Kaikki Nagorin implantit on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista yhteistyössä plastiikkakirurgian ammattilaisten kanssa. Ne ovat suunniteltu ja valmistettu ISO 13485/9001-laatustardardien mukaisesti.

Avaa tuoteluettelo tästä

EUROOPPALAISTA LAATUA VUODESTA 1979

 

Tutkittu ja todistettu turvallisuus

Nagor implantit valmistetaan USA:ssa valmistetuista FDA:n hyväksymistä raaka-aineista.

Implanttien laadunvalvontajärjestelmä täyttää ISO-, EN ja CE-standardien asettamat vaatimukset. Kaikille Nagorin implanteille on myonnetty CE-turvallisuusmerkintä (Conformité Européene) koko EU-alueelle. Tämä tarkoittaa sitä että Nagor-implanttien valmistaja takaa että heidän valmistamansa implantit täyttävät Eu-direktiivien vaatimukset. CE-merkintä takaa myös sen, että kaikki Nagorin rinta-, kasvo ja vartaloimplantit ovat läpäisseet vaativat, EU:n direktiivien niille asettamat tarkistukset.

Nagor implanteilla on myös ED-Medical Device direktiivin (93/42/EEC) korkein luokitus mikä tarkoittaa että implanttien laatu on tutkitusti korkeinta turvallisuus luokkaa.

IMPLANTIT

Nagor implanttien valmistus

Monipuoliset ominaisuudet sekä markkinoiden kattavin GCA Comfort-takuu

 

Nagorin pyöreissä ja anatomisesti muotoilluissa rintaimplanttivalikoimissa on tarjolla kattava valikoima erikorkuisia rintaimplantteja, joista löytyy jokaiselle juuri oikea vaihtoehto.

Nagorin rintaimplantteja on mallista riippuen saatavilla neljällä eri projektiolla (sivuprofiilin korkeudella). Projektio voi asiakkaan tarpeesta/toivomuksesta riippuen olla joko matala, keskikorkea, korkea tai ekstrakorkea.

Myös rintaimplantin korkeus on implanttiallista riippuen valittavissa kolmen eri vaihtoehdon välillä. Asiakas voi toivomuksestaan valita joko matalan, keskikorkean tai täysin korkean implantin.

Nagorin implanteilla on markkinoiden kattavin takuu. Takuu kattaa niin implantin rikkoutumisen kuin Baker Grade III-IV-asteen kapseloitumisen.

GCA Comfort Takuuesite kokonaisuudessaan löytyy valmistajan omilta kotisivuilta.

GCA Comfort Takuuesite

Silikonikohesiivigeelityypit

 

Nagorin rintaimplantit on valmistettu FDA:n hyväksymistä raaka-aineista. Niiden valmistuksessa käytetyllä lääketieteellisellä silikonikohesiivigeelillä on ISO9001-sertifikaatti.

Geeli on kirkasta, koossapysyvää, valumatonta marmeladimaista silikonikohesiivigeeliä. Geelityyppejä on erilaisia. Käytetty geelityyppi määrittää sen, miltä rintaimplantti tuntuu. Nagorin rintaimplanteissa on mallista riippuen käytetty kolmea erilaista erittäin luonnollisen tuntuista kohesiivisilikonigeelityyppiä.

Mukaan mahtuu markkinoiden uusinta ja mullistavinta implanttiteknologiaa edustavat silikonikohesiivigeelit.

Korkealaatuiset kuorikerrokset ja 360º ensiluokkainen turvakerros

 

Nagorin rintaimplanteissa on mallista riippuen 4-7 kestävää, elastomeeristä kuorikerrosta. Kuorikerrokset ovat huolellisesti valmistettuja, korkean suorituskyvyn omaavia silikonielastomeerikerroksia. Implanteissa käytetyt kuorikerrokset ovat tasapaksuja, jonka ansiosta kuorien yhtenäisyys on saatu tehostettua äärimmilleen.

Lisäksi kaikissa implanteissa on ensiluokkainen 360º suojakerros kahden silikonielastomeerisen kuorikerroksen välissä, jolla saadaan tehokkaasti estettyä silikonigeelin mahdollinen leviäminen.

Kuorien kestävyys ja laatu testataan huolellisesti jokaisessa valmistuserässä esim. kuoren venytystestin avulla.

Implantin pinnan vaihtoina texturoitu ja sileä – Nagotex®

 

Nagorin rintaimplanteissa on panostettu suuresti kuoren korkealaatuiseen pintaan. Vaihtoehtoina löytyy sileä (smooth) sekä maltillisesti pinnoitettu karhennus (textured). Kaikissa Nagorin karhennetuissa implanteissa on ainutlaatuinen Nagotex®-karhennus eli mikroteksturointi.  Nagorin implanteissa käytetty karhennus kuitenkin poikkeaa muiden implanttivalmistajien karhennuksesta merkittävästi, sillä Nagotex®-karhennus saadaan aikaan ainutlaatuisella metodilla, jonka ansiosta karhennus minimoi kapseloitumismisriskiä (kapselikontraktuuraa).

Rintaimplantin Nagotex®-karhennus estetää implanttia liikkumasta, jolloin voidaan välttää esimerkiksi rintaimplantin ei-toivottu pyörähtäminen väärään asentoon. Nagorin karhennus ei ole yhtä agressiivinen kuin useiden kilpailevien tuotteiden, jolloin karhennus voi aiheuttaa liiallista kudokseen kiinnittymistä.

 

UUSINTA TEKNOLOGIAA IMPLEO™ ja COGel® !

 

Uudemman sukupolven pyöreää implanttityyppiä edustaa Nagorin Impleo-mallisto. Impleo-implantit ovat 100 %:sti täytettyjä korkean suorituskyvyn omaavia rintaimplantteja.

Ne on valmistettu uusimmalla implanttiteknologialla markkinoiden kehittyneimmästä kohesiivisilikonigeelistä. Rintaimplanttien ensiluokkaiset kuoret sekä 360º suojakerros takaavat implanttien korkean laadun ja äärimmäisen kestävyyden.

Impleo on ainutlaatuinen kestokyvyltään. Sen voi vääntää Twist-testillä solmuun ja silti kohesiivigeeli palautuu rikkoontumattomana ennalleen. Impleo jäljittelee tunnultaan aitoa rintakudosta. Impleo-implantteja on saatavana niin karhennettuna kuin sileäpintaisena.

Impleo™

 • Korkealaatuinen pyöreä implantti.
 • Valmistettu pehmeästä, muotonsa säilyttävästä silikonikohesiivigeelistä.
 • Vaihtoehtona sileä ja teksturoitu pinta ja ensiluokkainen 360 suojakerros.
 • Malliston valikoima koostuu 76:sta 100% :sti täytetystä erikokoisesta ja erikorkuisesta pyöreästä rintaimplantista.

CoGel®

Uusinta implanttiteknologiaa anatomisesti muotoilluissa implanteissa edustaa Nagorin karhennettu CoGel®-rintaimplanttimallisto. CoGel®-anatomisesti muotoiltu, karhennettu rintaimplanttimallisto on valmistettu kehittyneimmästä, korkeatasoisesta ja kestävästä kohesiivisilikonigeelistä. Kuten muissakin Nagorin rintaimplanteissa on myös CoGel®-rintaimplanteissa 360º suojakerros estämässä silikonigeelin leviämistä.

 • Ainutlaatuinen anatomisesti muotoiltu (pisara) implantti, jonka suunnittelussa on haluttu auttaa kirurgia varmistamaan kaunis ja yksilöllisesti sopiva lopputulos.
 • Saatavilla 90 erilaista variaatiota.
 • Nämä implantit on valmistettu korkealuokkaisesta silikonikohesiivigeelistä teksturoidulla pinnalla ja niissä on ensiluokkainen 360 suojakerros.

Implanteille myönnetty takuu on elinikäinen !

 

Markkinoiden kattavin takuu implanteille – GCA Comfort Guarantee.

Nagor on ainoa brittiläinen yritys, joka on omistautunut valmistamaan asiantuntijoiden suunnittelemia ja valmistamia korkeimman laatuluokan rintaimplantteja. Nagor on sitoutunut ensiluokkaisuuteen ja luottaa tuotteittensa laatuun niin paljon, että se myöntää implanteilleen markkinoiden kattavimmat takuut. Implanteille myönnetty takuu on elinikäinen.

Sitoutuneisuus ja pitkäaikainen panostus tuotteiden laatuun ja turvallisuuteen mahdollistavat ainutlaatuisen GCA Comfort Guarantee-potilastakuun. Takuu on automaattisesti voimassa kaikille asiakkaille, jotka ovat valinneet itselleen laitettavaksi Nagorin implantit.

Takuu on voimassa koko asiakkaan eliniän ja on täysin ilmainen. Tarjotun takuun ansiosta asiakas tuntee olonsa turvalliseksi ja rauhalliseksi myös suoritetun toimenpiteen jälkeen.

GCA Comfort Guarantee on potilaskohtainen eikä se sido asiakasta yritykseen tai kirurgiin joka on suorittanut alkuperäisen toimenpiteen.

Implanttilaatikoissa on kunkin implantin implanttikortit tunnistetietotarroineen.

GCA Comfort Guarantee-potilasohjelma astui voimaan 1.1.2009

Ainutlaatuiset edut:

 • Suoritettu toimenpide kirjataan automaattisesti rekisteriin valmistajan toimesta, jolloin implantit on tarvittaessa helppo jäljittää ja tarkastaa.
 • Asennetuilla implanteilla on elinikäinen vaihtotakuu rikkoutumisen / vaurioitumisen varalle.
 • Nagor myöntää ainoana implanttivalmistajana asiakkailleen elinikäisen kapseloitumistakuun. Takuu koskee Baker grade III- ja IV asteen kapseloitumista.
 • Implanttien rikkoutumisen / kapseloitumisen yhteydessä potilas saa vaurioituneen implantin tilalle kaksi implanttia.
 • Implantin vaihdon yhteydessä potilaalla on oikeus vaihtaa implantin kokoa ja mallia veloituksetta.
GCA Comfort Guarantee
KUDOSLAAJENTIMET

Nagorin kaksivaiheiset kudoslaajentimet

 

Nagorin kaksivaiheiset kudoslaajentimet integroidulla venttiilillä ovat anatomisesti muotoiltuja kudoslaajentimia, jonka ansiosta ne soveltuvat erinomaisesti rekonstruktiiviseen kirurgiaan.

Kaksivaiheiset kudoslaajentimet ovat karheapintaisia ja niissä on vahvistettu pohja, joka takaa kudoslaajentimen tasaisen leviämisen. Näiden kudoslaajentimien kuorikerroksessa on selkeästi erottuva, itsensä sulkeva täyttöaukko, jonka läpi liuosta voidaan turvallisesti ruiskuttaa kudoslaajentimeen toistuvasti.

Nämä kudoslaajentimet vastaavat malliltaan Nagorin anatomista CoGel®-mallistoa.

 

Nagorin kudoslaajentimet erillisellä täyttölaitteella

 

Nagorin sileäpintaisiin erillisen täyttölaitteen omaaviin kudoslaajentimiin kuuluu pyöreitä, suorakulmion muotoisia, lieriön muotoisia, kaarevia sekä croissantin muotoisia kudoslaajentimia.

Nämä kudoslaajentimet sisältävät täyttöputken, injektointiportin sekä liuoksen injektointivälineen, jonka ansiosta kudoslaajentimet ovat helppokäyttöisiä ja ne ovat turvallisia täyttää.

 

Nagor keittosuolaliuosimplantit

 

Nagorin pyöreitä keittosuolaimplantteja löytyy sekä karhennetulla että sileällä pinnalla.

Näitä implantteja on saatavana useissa eri profiileissa ja koissa. Keittosuolaimplantit valmistetaan aina tilauksesta.

Muut Nagor implantit

 

Kivesimplantit

Pohjeimplantit

Kasvoimplantit (esim. Poskiin, leukaan)

Nenäimplantit

Korvaimplantit