Mikä on PERLE™?

PERLE™ on GC Aesthetics valmistajan uusi implantti. Se on uudenlainen, pyöreä rintaimplantti ja se edustaa implanttien uusinta evoluutiota ja siinä on vallankumouksellinen  “(R)evolutionary BioQ™–pinta teknologia ja korkeakohesiivinen geeli nimeltään Emunomic™ Breast Tissue Dynamic Gel.

Perlen taustalla on hyvämaineinen, maailman laajuisesti arvostetun GC Aesthetics valmistajan 40-vuoden kokemus alalta. GC Aesthetics on tunnettu pitkäaikaisista tutkimustuloksista. Perle implantissa yhdistyy taide ja tiede ja siksi se on varma ja turvallinen valinta niin plastiikkakirurgeille kuin potilaille.

Vuonna 2020 loppuvuodesta lanseerattu Perle on uusin innovaatio rintaimplanttimarkkinoilla. Perle-implantteja on kehitetty ja testattu vuosia ja tavoitteena on ollut implantti, joka ennaltaehkäisee rintaimplantteihin yhdistettyjä riskejä, kuten BIA-ALCL, kapseloituminen, seroma, tulehdukset ja implantin pyörähtäminen.

 

Sileäpintainen Perle-implantti – uniikki pinta

Perle on malliltaan pyöreä ja se on pinnaltaan uudenlainen sileä “smooth opaque” sillä siinä on vallankumouksellinen  “(R)evolutionary BioQ™–pinta teknologia.

Pinnoituksessa on käytetty käänteistä pinnoitus teknologiaa, joka on optimaalisesti yhteensopiva kudoksen kanssa. Implantin pinnan BioQ™-pintateknologia tarkoittaa sitä, ettei implantin pintaa ole käsitelty suola – sokerikristallein, kuten texturoituja implantteja ja siitä syystä implantti sopeutuu kudoksen eikä aiheuta ei-toivottuja reaktioita.

 

Uuden ja uniikin pinnoituksen edut:

 • Vähemmän implantin aiheuttamaa kitkaa – pienempi tulehdusriski
 • Helpompi asentaa ja pienemmät arvet
 • Vähemmän kapselinsisäistä nestekerääntymää
 • Vähemmän bakteeritartuntoja, joka saattaa pienentää kapseloitumisriskiä
 • Sileä pinta vähentää biointegratiota eli biomateriaalien kykyä vastustaa bakteerien tarttumista implantin pintaan

Perle kohesiivigeeli

Perle kohesiivigeeli – Emunomic™ Breast Tissue Dynamic Gel

Perle rintaimplanttien geeli eroaa muista – se on kuin joustavaa, kiinteää ja täyteläistä rintakudosta!

Implantin sisältö on korkeakohesiivista Emunomic™ Breast Tissue Dynamic Gel nimistä silikonigeeliä, joka tuntuu aidolta rintakudokselta. Geeli on valmistettu GC Aestheticsin eksklusiivisella kaavalla ja se on rikkoutumatonta geeliä, jonka ansiosta lopputuloksesta tulee täyteläinen, kiinteä ja rinta säilyttää muotonsa.

Uniikin kohesiivigeelin edut:

 • Perle kohesiivigeelin voi vääntää vaikka solmuun, kuten Nagor Impleon (sama valmistaja GC Aesthetics) eikä geeli rikkoudu, kuten muilla geeleillä
 • Joustavan geelin ansiosta Perlen saa laitettua hyvin pienestä aukosta rintaan ja seurauksena on pienet arvet ja minimaalinen trauma
 • Perle implanttien täyttöaste on 100%. Tämä ominaisuus vähentää implanttien poimujen ja ryppyjen näkymisen riskiä

Lisätietoja: www.gcaesthetic.com

Perle implanteilla on alan paras takuu!

 

PERLE™ rintaimplanteilla, kuten muillakin GC Aestheticin tuotteilla on alan paras takuu nimeltään: GCA Comfort Plus Warranty.

GCA Comfort Plus Warranty, on laaja ja elinikäinen takuu, joka osoittaa valmistajan luottamusta omien tuotteittensa turvallisuuteen sekä sitoumusta kehittää naisten terveyttä edistäviä tuotteita.

 

Takuu koskee seuraavia tapauksia:

 • Implanttien rikkoutuminen
 • Kapselikontraktuura (Grade III-IV, Baker scale)
 • Kliinisesti diagnosoitu BIA-ALCL tapaus: Ilmaiset implantit ja $3,000 leikkauskuluihin.

 

 

Tutustu takuuseen täällä:

https://www.gcaesthetics.com/wp-content/uploads/2020/06/GCA-Comfort-Plus-Warranty-Patient-Leaflet.pdf?fbclid=IwAR2oTKa_C_jJLY8OSIYwq1pRPKcvhw_c4MRcC8vhKNYW75Ne7EN5OKQtbN4

Katso video Perlestä

https://youtu.be/_xCrxGSmVIk

 

Tietoa Perle-implantteista esitteessä:

https://www.gcaesthetics.com/wp-content/uploads/2020/10/PERLE-Summary-leaflet.pdf

 

 

Lisää tietoa Perle-implanteista löytyy valmistajan kotisivuilta

https://www.gcaesthetics.com/products/surgery/breast/round-implants/perle/

Lisätietoja:

 www.gcaesthetic.com