Äärimmäistä mukavuutta koko keholle

Lipoelastic® – äärimmäistä mukavuutta koko keholle

 

Lipoelastic® on Euroopan johtava tukirintaliivi / tukitekstiili- ja tukisukka-/tukisukkahousu sekä stay-up-tukisukkavalmistaja. Sen valikoimaan kuuluu yli 100 erilaista tukitekstiiliä ja tukisukkaa, tukisukkahousua sekä stay-up-tukisukkaa. 

Lipoelastic® tuotteet ovat äärimmäisen turvallisia. Niiden valmistuksessa ei käytetä terveydelle haitallisia aineosia. Lipoelastic® tukitekstiileille ja tukisukille / tukisukkahousuille on myönnetty CE-merkintä. Lisäksi FDA on listannut Lipoelastic® tuotteet FDA:n laiteluokkaan 1, joten Lipoelastic® tuotteita tarkkaillaan säännöllisesti myös FDA:n toimesta.

Tukitekstiilit

 

Lipoelastic® tukitekstiilit tarjoavat erinomaisen avun kauniin lopputuloksen saavuttamiselle. Ne tarjoavat optimaalisen tuen ja painetason toimenpidealueelle, tukitekstiilien kuitenkin ollessa miellyttävät ja raikkaat päällä.

Lipoelastic® tukitekstiilit vähentävät käytetyn materiaalin ansiosta tehokkaasti infektioiden ja mustelmien syntyä toimenpidealueelle.

Tukitekstiilien tarjoama tuki ja painetaso vähentää toimenpidealueen kipua ja turvotusta ja nopeuttavat toipumisprosessia merkittävästi. Tukitekstiilejä on miellyttävä ja kivuton käyttää, sillä materiaali on elastista ja tukitekstiilit ovat helposti päälle puettavissa. Tukirintaliivit antavat mm. optimaalisen tuen rintaleikkausten post-operatiiviseen hoitoon.

Lipoelasticin® kattava tukitekstiilivalikoima

 • Tukirintaliivit
 • Rintapannat
 • Tukibodyt
 • Keski- ja alavartalon tukitekstiilit

 

 • Keskivartalon tukivyöt (abdominaaliset)
 • Kasvojen ja korvien tukitekstiilit
 • Hihat
 • Miesten tukitekstiilit

 

LIPOELASTIC®

 

Lipoelastic® tukitekstiilien valmistuksessa on otettu huomioon toimenpiteen jälkeinen volyyminvaihtelu. Mikäli tukitekstiilin koko on valittu oikein, muovautuvat tukitekstiilit niissä käytettyjen elastisten kuitujen ansiosta saumattomasti käyttäjän ruumiinrakenteeseen huomioiden juuri sen hetkisen turvotustilanteen.

Käytetty materiaali tarjoaa toimenpidealueelle myös antibakteerisen ympäristön. Antibakteerisuus saadaan aikaan hopeahiukkasten avulla. Tukitekstiileissä käytetyt mikrokuidut poistavat kehon kosteutta tehokkaasti, jonka avulla tulehdusriski on saatu minimoitua.

Tukitekstiileissä on myös erinomainen epämiellyttävien hajujen syntyä estävä ominaisuus. Tukitekstiilien ollessa vielä äärimmäisen hengittäviä ja niissä on tehokas kosteudenhallintajärjestelmä, on tukitekstiilien miellyttävyys saatu maksimoitua oikeaoppisen tuen siitä kärsimättä.

Lipoelastic® tuotteiden valmistuksessa ei ole myöskään käytetty lainkaan lateksia.

Lipoelastic® on myös panostanut tukitekstiilien käytännöllisyyteen erilaisten kiinnitysmekanismien ja kustomoitavien osien avulla. Esimerkiksi tukirintaliivit suljetaan edestä joko hakasilla tai vetoketjulla ja niissä on säädettävät olkaimet. Tukibodyissa puolestaan on malleja valittavana niin vetoketjulla kuin ilman. Osa malleista kiinnitetään säädettävillä hakasilla.

Taatakseen tuotteidensa ensiluokkaisen laadun Lipoelastic® tukitekstiilien materiaali testataan säännöllisesti Tekstiilin testaus instituutissa (Textile Testing Institute TZÛ) Brnossa, Tšekeissä. Tukitekstiilien tarjoama pitkittäissuuntainen ja poikkisuuntainen tuenta testataan säännöllisesti DuPont:n käyttämien metodien avulla. DuPont on kehittänyt markkinoille uudenlaisen elastisen kuidun, jota hyödynnetään tekstiiliteollisuudessa.

Toistuvien testien avulla saadaan varmistettua, että kaikkien Lipoelastic® tuotteiden painetaso sijoittuu optimaalille alueelle eli 17-22 mmHg välille. Tämän lisäksi Lipoelastic® testaa säännöllisesti tukitekstiiliensä kosteudenhallintajärjestelmän (kosteuden haihtumisen kehosta), tuotteiden antibakteerisuuden, tuotteiden vetokestävyyden sekä värien muuttumattomuuden ja pysyvyyden.

Lipoelasticilla® on tukitekstiilivalikoimassaan tarjolla myös täysin ilman synteettisiä kuituja valmistettuja tukitekstiilejä.

Lipoelasticin® tukitekstiilivalikoimassa on kaksi eri mallistoa:

 • Classic-mallisto on suunniteltu käytettäväksi toipumisprosessin ensimmäisessä vaiheessa (1-2 viikkoa toimenpiteestä).
 • Unique-mallistoa suositellaan käytettäväksi toipumisprosessin toisessa vaiheessa (3-6 viikkoa toimenpiteestä).

Classic- ja Unique-malliston materiaali poikkeaa osittain toisistaan ja kiinnitysmekanismeissa on eroja. Esimerkiksi Classic-mallistossa on kiinnitysvaihtoehtoina niin hakaset kuin vetoketju kun taas Unique-mallistossa kiinnitysvaihtoehtoina on ainoastaan hakaset.

Lipoelastic® tukitekstiilejä saat tilattua vaivattomasti verkkokaupastamme

Diamond Collection

– Tukisukat, tukisukkahousut sekä stay-up-tukisukat arkeen ja juhlaan

 

Lipoelasticin® lääketieteellinen tukisukka-, tukisukkahousu ja stay-up-tukisuskkakokoelma on nimeltään Diamond Collection. Se poikkeaa alan muista tukisukka- ja tukisukkahousumallistoista, sillä mallistoon kuuluu myös elegantteja stay-up-tukisukkia.

Lipoelastic® on tukisukkien, tukisukkahousujen sekä stay-up-tukisukkien valmistuksessa kiinnittänyt erityistä huomiota tuotteiden korkeaan laatuun, miellyttävyyteen sekä optimaaliseen tukeen.

Tuotteiden äärimmäisen toimivuuden lisäksi Lipoelastic® tuotteissa korostuu kaunis ja elegantti ulkonäkö. Lipoelasticin® panostus tuotteiden ulkonäköön näkyy vahvasti Lipoelastic® tukisukissa, tukisukkahousuissa sekä stay-up-tukisukissa. Tukisukat, tukisukkahousut sekä stay-up-tukisukat ovat nimittäin äärimmäisen muodikkaita. Ne soveltuvatkin muodikkaan ulkonäkönsä ansiosta käytettäväksi niin arjessa kuin juhlassa.

Lipoelasticin® Diamond Collectioniin sisältyy seitsemän erilaista tukisukka-, tukisukkahousu ja stay-up-tukisukkamallistoa, jotka sisältävät yhteensä 19 erilaista tukisukkaparia, tukisukkahousua ja stay-up-tukisukkaa.

 

Mallistot

 

 • Harmony-tukisukat, -tukisukkahousut sekä stay-up-tukisukat
 • Smooth -tukisukat, -tukisukkahousut sekä -stay-up-tukisukat
 • Attraction-tukisukkahousut sekä -stay-up-tukisukat
 • Emotion-tukisukkahousut sekä -stay-up-tukisukat
 • Passion-tukisukkahousut sekä -stay-up-tukisukat
 • Relax-tukisukat
 • Travel-tukisukat
 • Business-tukisukat
 • Lipotromb (trombisukka)

Lipoelatic® tukisukat, tukisukkahousut sekä stay-up-tukisukat tukevat ja muotoilevat raajoja tehokkaasti. Tuotteet ovat äärimmäisen miellyttävät päällä, sillä niissä käytetty materiaali on erittäin hengittävää ja kestävää.

Vaikka tukisukat ja tukisukkahousut ovat äärimmäisen muodikkaita, ovat ne myös todella käytännöllisiä. Tuotteet ovat mm. erittäin helppo pukea päälle ja ne tuntuvat miellyttävältä ihoa vasten. Tuotteet vähentävät mahdollista raajojen turvotusta ja kipua optimaalin painetasonsa ansiosta. Näin käyttäjän raajat tuntuvat miellyttäviltä koko päivän.

Lipoelasticin® Diamond Collectionille on myönnetty CE-merkintä. FDA on listannut myös Lipoelasticin® lääketieteelliset tukisukat ja tukisukkahousut FDA:n laiteluokkaan 1, joten Lipoelasticin® tuotteita tarkkaillaan säännöllisesti myös FDA:n toimesta.

Lipoelastic® tukitekstiilejä saat tilattua vaivattomasti verkkokaupastamme