Hyvä lukija,

 

Suuren juhlan tuntua Suomi 100-Vuotta rinnalla. Valmistautuminen BAPRAS/FAPRAS SUMMER SCIENTIFIC MEETING 2017.

On erittäin suuri ilo toivottaa sinut lukemaan uudistuneiden Nagor-kotisivujen ensimmäistä blogitekstiä.

 

Me täällä Nagorilla valmistaudumme juuri suureen tapahtumaan, joka järjestetään Helsingissä 15-17.6 upeassa merellisessä ympäristössä Marina Congress Centerissä.

Virallinen nimi tälle tapahtumalle on;

BAPRAS/FAPRAS SUMMER SCIENTIFIC MEETING 2017

Tarkka käännös lyhennyksistä on: The British Association of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgeons and the Finnish Association of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgeons.

Tapahtuma on todella kansainvälinen, puhujia Suomen lisäksi tulee mm. Englannista, Irlannista, Ruotsista, Hollannista, Italiasta, Espanjasta, USA:sta, Australiasta, Meksikosta, Koreasta, Pakistanista, Intiasta, Etelä-Afrikasta sekä Venäjältä.

Tapahtumasta meille henkilökohtaisesti merkittävän ja suuren tekee se, että meillä on kunnia toimia tapahtuman suurena sponsorina. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme näkyvästi esillä materiaaleissa, sekä omalla osastollamme.

Tapahtumaan osallistuminen oli meille itsestäänselvyys, sillä koemme tärkeäksi olla mukana näin suurta ja arvotettua tapahtumaa. Maahantuontimme toimii Suomessa ja Virossa, jolloin myös osallistuminen molempien maiden tapahtumiin on meille sujuvaa. Pyrimme luomaan uusia kontakteja ja tietysti ihan vain nauttimaan kansainvälisestä tunnelmasta.

Odotuksia tapahtuman suhteen ei ole vielä päässyt muodostumaan, kun käytännön asioiden järjestely on vienyt paljon aikaa. Myönnetään, jännitystä on ilmassa mutta sehän kuuluu asiaan.

 

Ensi viikko kuluu näissä tunnelmissa. Seuraavassa kirjoituksessa onkin tunnelmia tapahtumasta.

Pikaisiin palaamisiin

Nagor-tiimi