PS special

82.50 

PS special-malli on saumattomalla kupilla varustettu tukirintaliivimalli. PS special-tukiliiveihin on yhdistetty ensiluokkainen, tarralla kiinnitettävä rintapanta (kiinnitys tapahtuu etupuolelta). Rintapanta on tarvittaessa irrotettavissa tukiliiveistä. Rintapannan avulla rinnat saadaan toimenpiteen jälkeen tuettua oikealle paikalle. Mikäli haluat tukiliiveihisi kiinteän rintapannan, kannattaa sinun tutustua PS extra-malliin.

PS special-malli kuuluu muiden Lipoelasticin® tukirintaliivien tavoin Classic-mallistoon. Tuotteessa käytetty materiaali on mm. antibakteerista ja hengittävää. Materiaali tarjoaa optimaalin tuen ja painetason toimenpidealueelle.

PS special-malli eroaa PS formed-mallista juuri kuppinsa takia. PS fpecial-mallissa on saumaton, muotoiltu kuppikun taas PS formed on varustettu kupeilla, joissa on hankaamattomat saumat. PS special-mallissa kuppikoot vaihtelevat A:n ja D:n välillä kun taas vaihteluväli PS Formed-mallissa on AA-E.

PS special-tukiliiveihin on yhdistetty ensiluokkainen, tarralla kiinnitettävä rintapanta. Rintapantansa ansiosta PS special-malli soveltuu käytettäväksi rintojen suurennuksen jälkeen stabiloimassa rinnat optimaalille paikalle ja estämässä rintojen liikettä.

PS special-mallissa on hakasilla säädettävät olkaimet (neljä eri kiinnityskohtaa). Tukiliivit kiinnitetään edestä vetoketjulla. Vetoketjun alla on hakaset takaamassa liivien tukevan kiinnityksen. Hakasten ja vetoketjun alla on ensiluokkaiset pehmusteet.

PS special-tukirintaliivien alareunassa on miellyttävä lateksiton kuminauha, joka pitää tukirintaliivit tehokkaasti paikallaan.

Itsellesi sopivan tukiliivikoon saat mittaamalla itseltäsi rinnanympärysmitan sekä ympärysmittasi rintojen alta. Kokotaulukko löytyy kuvasta kaksi.

Poista
Tuotetunnus (SKU): PS special Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

SUOSITELTU KÄYTTÖTARKOITUS: Rintatoimenpiteiden jälkeen.

VALMISTUSMATERIAALI: 74% puuvillaa, 18% polyamidia, 8% elastaania.

VÄRIVAIHTOEHDOT: Musta ja valkoinen.

KOKOVAIHTOEHDOT: Ympärysmitta r.

Lisätiedot

Väri

Musta, Valkoinen

Kuppi

A, B, C, D

Koko

60, 65, 70, 75, 80, 85, 90, 95, 100