PI special Comfort

81.60 

PI special-malli on sileillä muotoiluilla kupeilla varustettu tukiliivimalli. Se kuuluu muiden Lipoelasticin® tukirintaliivien tavoin Classic-mallistoon. Materiaali on siis mm. antibakteerista ja hengittävää. Tuote tarjoaa optimaalin tuen ja painetason toimenpidealueelle.

PI special-malli eroaa PI formed-mallista juuri kuppinsa takia. PI special-mallissa on sileät muotoillut kupit kun taas PS formed-mallissa on hankaamattomilla saumoilla varustetut kupit. PI special-mallissa kuppikoot vaihtelevat A:n ja D:n välillä kun taas vaihteluväli PI formed-mallissa on A-E.

PI special-mallissa on hakasilla säädettävät olkaimet (neljä eri kiinnityskohtaa). Tukiliivit kiinnitetään edestä vetoketjulla. Vetoketjun alla on hakaset takaamassa liivien tukevan kiinnityksen. Hakasten ja vetoketjun alla on ensiluokkaiset pehmusteet.

PI special-tukirintaliivien alareunassa on miellyttävä lateksiton kuminauha, joka pitää tukirintaliivit tehokkaasti paikallaan.

Itsellesi sopivan tukiliivikoon saat mittaamalla itseltäsi rinnanympärysmitan sekä ympärysmittasi rintojen alta. Kokotaulukko löytyy kuvasta kaksi.

Poista
Tuotetunnus (SKU): PI special comfort Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

SUOSITELTU KÄYTTÖTARKOITUS: Rintatoimenpiteiden jälkeen. Soveltuu myös käytettäväksi jokapäiväisessä arjessa.

VALMISTUSMATERIAALI: 74% puuvillaa 18% polyamidia, 8% elastaania.

VÄRIVAIHTOEHDOT: Musta ja valkoinen.

KOKOVAIHTOEHDOT: Ympärysmitta rintojen alta 58-102 cm. Kuppikoko A-D.

Lisätiedot

Kuppi

A, B, C, D

Väri

Musta, Valkoinen

Koko

65, 70, 75, 80, 85, 90, 95, 100