Miksi on tärkeää käyttää oikeanlaisia ja laadukkaita tukitekstiilejä leikkausten jälkeen? Useimmille sana tukitekstiili tuo mieleen epämukavan, hankalasti puettavan ja jopa hikisen mielikuvan. Helposti myös ajatellaan tukitekstiilien olevan rumia ja ettei normaalit vaatteet silloin istu kauniisti niiden kanssa. Onneksi totuus on hyvinkin toisenlainen.

Postoperatiiviset rintaliivit valmistetaan viimeisimmän teknologian mukaisesti ja sertifioiduista korkealaatuisista materiaaleista. Materiaalin ainutlaatuinen käsittely ja sen erityisominaisuudet takaavat maksimaalisen mukavuuden kirurgisen toimenpiteen jälkeen.

Esimerkiksi tukirintaliiveissä puristusta testataan erityisesti, jotta oikea painetaso sijoittuu optimaaliselle tasolle. Valikoimastamme löydät malleja, joita on ilo käyttää, eikä niiden ulkonäköä tarvitse hävetä. Niiden malli, muoto ja materiaali on kehitetty miellyttämään myös esteettisesti vaativaa silmää. Voit siis huoletta pukea tukiasusteen vaikkapa juhlavamman mekon kanssa.

Hyvään post-operatiiviseen hoitoon kuuluu mahdollisuus hankkia hyviä tukitekstiilejä helposti ja opastetusti. Jos olet jo päättänyt leikkausajasta, olisi hyvä valmistautua ajoissa tulevan leikkauksen jälkeiseen aikaan. Hygienia syistä on hyvä hankkia kahdet tai kolmet tukitekstiilit. Puhtaanapito onnistuu tuolloin helposti ja mikä tärkeintä jäävät tauot ilman tukea kehollesi minimaalisiksi. Silloin pysyy tasaisuus toipumisessa ja olo muutenkin miellyttävänä. Voit tilata tukitekstiilit helposti suoraan maahantuojan verkkokaupasta www.nagor.fi/lipoelastic

Tukitekstiilit on myös valmistettu kestämään aikaa, joten niiden ostaminen on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen. Sinun ei siis tarvitse olla huolissasi, että tukirintaliivien käyttöaika olisi lyhyt. Voit ja onkin suositeltavaa käyttää tukiasusteita ihan jokapäiväisissä arkisissa tilanteissa. Urheilu, matkustaminen sekä
kehoa kuormittavat tilanteet ovat myös esimerkkejä siitä, milloin tukitekstiilien terveysvaikutukset pääsevät oikeuksiinsa.

TOSIASIA: Puristushoito on perustekijä esteettisen leikkauksen ihanteelliselle tulokselle. Esimerkiksi rinnat on kiinnitettävä ja pidettävä tuettuina koko ajan useita viikkoja leikkauksen jälkeen. Rintaliivien rakenne on suunniteltu stabiloimaan mm. rintaimplantit ihanteelliseen paikkaan samalla kun ne antavat mukavuutta koko päivän- ja koko yön.

Lipoelasticin tukitekstiilit eivät myöskään sisällä lateksia, sillä lateksi on usein ihon allergisten reaktioiden aiheuttaja. Valikoimastamme löytyy tukiliivit myös ilman puuvillaa. Materiaali on maksimaalisesti hengittävä ja ylläpitää vakaata mikroilmastoa, vetäen kosteutta poispäin ihosta kudoksen ulkopintaan.

6 syytä miksi tukiliivien käyttö rintaleikkauksen jälkeen on tärkeää!

1.Tukevat optimaalisesti implanttien asettumista

2. Vähentävät hikoilua

3. Nopeuttavat paranemista ja ovat siinä merkittävässä osassa

4. Vähentävät infektioriskiä!

5. Edesauttavat sinua palaamaan nopeammin normaaliin elämääsi

6. Voit käyttää niitä myös paranemisen jälkeen koska ne ovat kauniita ja erinomaisia mm.urheiluasusteena

 Lue lisää www.nagor.fi/lipoelastic