Rentoudu – implanttisi omaavat elinikäisen takuun!

Jokainen asiakas ja kirurgi, joka valitsee Nagorin saa nauttia jostain erityisestä.
Heille on tulee implanttivalintansa myötä paljon turvaa. Implantit on suojattu asiakkaan eliniän ajan implantin kuoren heikkenemistä ja kapseloitumista vastaan. Takuu on ilmainen ja automaattinen. Mikäli tarpeen me toimitamme korvaavat implantit veloituksetta. Nagor on johtavassa asemassa koskien implanttien turvallisuutta ja omaa alhaisimmat luvut alan kapseloitumistilastoissa.

Miten toimia jos epäilet kapseloitumista rinnassasi?

Jos epäilet jonkun olevan vialla ota ensin yhteyttä sinut leikanneeseen kirurgiin tai plastiikkakirurgian yritykseen. Heiltä saat ohjeet ja vastauksia sinua huolestuttaneisiin kysymyksiin. Sovi tapaaminen ja ota mukaan proteesipassi. Proteesipassin olet saanut mukaasi operaation jälkeen ja passin taakse on merkitty sinulle laitettuiden implanttien numerot.  Kapseloituminen tulee aina todentaa ja pelkkä oma epäily asiasta ei ole riittävä todiste. Asian todentamisessa kirurgisi toimii ohjeiden mukaisesti ja asiakkaan parasta ajatellen. Kapseloitumisesta ja sen tasosta tarvitaan aina virallinen lausunto kirurgin toimesta. Lausunnossa tulee ilmetä, että kyseessä on todennetusti kyseessä Baker Grade 3-4 tason kapseloituminen. Liitteenä kuvat ennen leikkausta rinnoista, sekä kuvat poistetuista implanteista. Mikäli kapseloitumista ei näytetä toteen niin silloin takuu ei luonnollisesti toimi. Ohjeistuksilla suojellaan asiakasta. Olisi ikävää mikäli ilman todennusta asiakas menisi uusintaleikkaukseen missä ilmenisi, ettei kapseloitumista tosiasiallisesti olekaan. Kyseisessä tilanteessa kaikki kustannukset jäisivät asiakkaan itsensä maksettaviksi.

Nagor-implanteilla voit kuitenkin olla turvallisin mielin, sillä vastaavaa takuuta ei markkinoilta löydy. Nagor-implantteja laittavat kirurgit ovat vastuuntuntoisia ja alansa parhaita.