GC Aestheticsin toimitusjohtaja Carlos Pinto sanoo: ”PERLEn ansiosta valikoimamme on täydellinen. Nyt meiltä löytyy monipuolisesti erilaisia implantteja jokaisen plastiikkakirurgin ja potilaan tarpeisiin. Meillä on kaikkia eri vaihtoehtoja sileitä ja pinnoitettuja implantteja, erilaisia malleja, projektioita ja kokoja. ”

 Carlos Pinto kertoo tieteellisten yksityiskohtien olevan Perle-implantin kehityksen sydän. Niiden perusteella tuote sai jopa nimensä ja sloganin:

  “Helmi (Perl) on ainutlaatuinen, kiiltävä jalokivi, josta välittyy turvallisuus ja varmuus, mutta myös korkealuokkaisuus, ylellisyys ja taide. Perle on kaikkea tätä ja vastaus markkinoiden, plastiikkakirurgien sekä potilaiden tarpeisiin. Se on tieteen luomaa taidetta niin esteettisen kirurgian kuin rekonstrukstiivisen kirurgian tarpeisiin.”

 Kuluttajalle Perle on uusimman tutkimustiedon mukaan tähänastisista implanttivaihtoehdoista turvallisin ja varmin valinta, sillä Perlessä on implanttimarkkinoita mullistava vallankumouksellinen uusi pinnoite sekä kuudennen sukupolven korkeakohesiivinen, rikkoutumaton geelisisältö. Pinnoituksessa on käytetty käänteistä pinnoitusteknologiaa, joka on
optimaalisesti yhteensopiva kudoksen kanssa. Perle on kehitetty aiempia implantteihin yhdistettyjä riskejä ennaltaehkäisten. Uusien ominaisuuksien ansiosta Perlessä on muun muassa nämä edut:

– Helpompi asentaa, pienemmät arvet, pienempi trauma kudoksessa
– Vähemmän kapselinsisäistä nestekerääntymää
– Vähemmän bakteeritartuntoja joka saattaa pienentää kapseloitumisriskiä
– Vähemmän implantin aiheuttamaa kitkaa – pienempi tulehdusriski

Lisäksi!
– Perlen korkeankohesiiviasteen geeli on kuin joustavaa, kiinteää ja täyteläistä rintakudosta!
– Perle-implanteilla on paras takuu!

 Huolimatta vuoden 2020 haasteista Perle oli jo kolmas GC Aestheticsin lanseeraama tuote vuoden sisällä. GCA kehittelee ja testaa jo uusia tuotteita ja yritys on luottavainen menestyksekkään tulevaisuuden suhteen.