Nagor ja Eurosilicone rintaimplanttien valmistaja GC Aesthetics (GCA) laajentaa toimintaa Yhdysvaltojen markkinoille!

Yhtiön tiedote on luettavissa täältä http://www.gcaesthetics.com/news/

GCA nauttii sijoittajien luottamuksesta ja osoituksena siitä on heidän saamansa huomattava rahoitus. Tämä mahdollistaa laajan tuotekehityksen toteuttamisen, jolla haetaan rintaimplanteille FDA hyväksyntää.

Nagor implantit valmistetaan USA:ssa valmistetuista FDA:n hyväksymistä raaka-aineista ja nyt tuotteelle haetaan kaiken kattavaa FDA hyväksyntää.

Nagor implantien valmistukseen voit tutustua täältä: https://youtu.be/rXI90wENpes

FDA:n viranomaisten julkaisemaan tietoon rintaimplanttien turvallisuudesta ja hakuprosessista pääsee tutustumaan täällä: https://www.fda.gov/MedicalDevices/ProductsandMedicalProcedures/ImplantsandProsthetics/BreastImplants/default.htm

GC Aesthetics on vakiinnuttanut asemansa maailmanlaajuisesti lääketieteellisenä teknologian yrityksenä joka kehittää, valmistaa ja markkinoi laajaa valikoimaa omia tuotemerkkejään ( rintaimplantit) Nagor ja Eurosilicone.

FDA:n hyväksynnän saaminen merkitsee tuotemerkeille vielä suurempaa asemaa rintaimplanttimarkkinoilla.

30 vuoden ajan GCA on tuottanut korkealaatuisia tuotteita ja laadusta kertoo paljon yli 2,5 miljoonaa tyytyväistä naista ja miestä 70 maassa!

GCA:n toimintaan kuuluu asiakaslähtöinen toiminta, tutkitut ja turvalliset tuoteet plastiikkakirurgeille, alan ammattilaisille sekä potilaille.

Nagorin implanteilla on jo nyt markkinoiden kattavin takuu, eivätkä kilpailevat merkit yllä takuissaan lähellekään samaan. Takuu kokonaisuudessaan luettavissa http://www.gcaesthetics.com/wp-content/uploads/2018/01/GCA-Comfort-Guarantee-Leaflet-In-English-v2-baixa-1.pdf

Nagorin voittokulkua maailman tunnetuimmaksi implanttimerkiksi voi seurata myös sosiaalisen median kanavillamme.